Μπισκοτάκια light από το epaggelmagynaika.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Υλικά 

  • 200 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 240 γραμμάρια βούτυρο τύπου βιτάμ
  • 200 γραμμάρια κουάκερ
  • 6 κουταλιές της σούπας γάλα
  • 4 κουταλιές της σούπας κακάο
  • 2 κουταλιές της σούπας στέβια
  • 1 κουταλιά της σούπας μπείκιν
  • 1 κουταλιά της σούπας μαύρο σουσάμι
  • 1/2 κουταλιά της σούπας πιπέρι λευκό

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς
  2. Βάζουμε στο μίξερ το βούτυρο με τη στέβια και αφού γίνει ενιαίο το μίγμα προσθέτουμε το κακάο και τέλος το γάλα
  3. Προσθέτουμε το μισό και λίγο παραπάνω από το κουάκερ
  4. Μέσα στο αλεύρι αναμιγνύουμε το μπέικιν, το πιπέρι και το μαύρο σουσάμι
  5. Ρίχνουμε το αλεύρι στο μίξερ με τα υλικά από το βήμα 2 και ανακατεύουμε.
  6. Τέλος ρίχνουμε το υπόλοιπο κουάκερ και ανακατεύουμε σιγά σιγά
  7. Φτιάχνουμε με τα χέρια μας μικρά στρογγυλά και πλακέ «μπισκότα»
  8. Βάζουμε τα μπισκότα σε βουτυρωμένο ταψί ή βάζουμε αντικολλητικό χαρτί για πιο υγιεινό τρόπο ψησίματος
  9. Ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά στους 150 βαθμούς

Καλή επιτυχία

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Σημ. Η φωτογραφία είναι από το ίντερνετ και ίσως διακρίνονται ξηροί καρποί. Εάν επιθυμείτε μπορείτε να προσθέσετε κομματάκια αμύγδαλο ή φουντούκι πριν προσθέσετε το αλεύρι.

http://epaggelmagynaika.gr/mpiskotakia-light/

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *