French Toast, από τον Γιώργο Τσούλη!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
H κλασσική και αγαπημένη αυγόφετα,  εδώ με σάλτσα βατόμουρου !
ΜΕΡΙΔΕΣ 2-4
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 10Λ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ  6Λ
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ  1/5

ΥΛΙΚΑ

2 αυγά

4 φέτες ψωμί brioche ή ψωμί του τοστ

200 ml. γάλα, πλήρες

2 κ.σ. maple syrup ή μέλι

1 κ.σ. κανέλα, τριμμένη

2 κ.σ. ζάχαρη, άχνη

1 πρέζα αλάτι

1 κ.σ. βούτυρο, για το ψήσιμο

 

Για τη σάλτσα βατόμουρου:

300 γρ. βατόμουρα, κατεψυγμένα

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

150 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

1 αστεροειδή γλυκάνισο

 

Για το σερβίρισμα:

1 μπανάνα, κομμένη σε λεπτές ροδέλες

 

1 μπανάνα, κομμένη σε λεπτές ροδέλες

 

 

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

ανά μερίδα/ τεμάχιο
ΒΑΖΑΘερμίδες24712%
ΒΑΖΑΛίπος9.3g13%
ΒΑΖΑKορεσμένα3.1g16%
ΒΑΖΑΠρωτεΐνες7.3g15%
ΒΑΖΑYδατάνθ.33.7g13%
ΒΑΖΑΣάκχαρα12.4g14%
ΒΑΖΑΑλάτι0,115g0.00%
ΒΑΖΑΙνες0g0%
by Danai Petropoulou
ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ
#tsoulotip: Μπορείτε να αδειάσετε το μείγμα σε ένα μικρό σκεύος να βουτήξετε μέσα τις φέτες και να τις αφήσετε για 1 ώρα μέσα στο ψυγείο. Με αυτή τη διαδικασία θα έχετε ακόμα πιο αφράτο αποτέλεσμα.
https://www.giorgostsoulis.com/syntages/gluka/french-toast
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *