French Toast, από τον Γιώργο Τσούλη!







H κλασσική και αγαπημένη αυγόφετα, εδώ με σάλτσα βατόμουρου !
ΜΕΡΙΔΕΣ 2-4
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 10Λ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ 6Λ
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ 1/5
ΥΛΙΚΑ
2 αυγά
4 φέτες ψωμί brioche ή ψωμί του τοστ
200 ml. γάλα, πλήρες
2 κ.σ. maple syrup ή μέλι
1 κ.σ. κανέλα, τριμμένη
2 κ.σ. ζάχαρη, άχνη
1 πρέζα αλάτι
1 κ.σ. βούτυρο, για το ψήσιμο
Για τη σάλτσα βατόμουρου:
300 γρ. βατόμουρα, κατεψυγμένα
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
150 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
1 αστεροειδή γλυκάνισο
Για το σερβίρισμα:
1 μπανάνα, κομμένη σε λεπτές ροδέλες
1 μπανάνα, κομμένη σε λεπτές ροδέλες
#tsoulotip: Μπορείτε να αδειάσετε το μείγμα σε ένα μικρό σκεύος να βουτήξετε μέσα τις φέτες και να τις αφήσετε για 1 ώρα μέσα στο ψυγείο. Με αυτή τη διαδικασία θα έχετε ακόμα πιο αφράτο αποτέλεσμα.











Αφήστε μια απάντηση