Κεκάκια με γιαούρτι από τους Μύλους Αγίου Γεωργίου!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Υλικά:
220 γρ.Φαρίν Απ από τους Μύλους Αγίου Γεωργίου
125 γρ.γιαούρτι στραγγιστό
250 γρ.ζάχαρη άχνη
25 γρ.βούτυρο αγελαδινό λιωμένο για το φορμάρισμα
2 κ.σ.αλεύρι για το φορμάρισμα
3 αυγά
1 λεμόνι (Ξύσμα)

 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Εκτέλεση:
Βάζουμε στο μίξερ τα αυγά και τη ζάχαρη και χτυπάμε με το σύρμα σε δυνατή ταχύτητα, μέχρι να ασπρίσουν και να αφρατέψουν.
Προσθέτουμε το γιαούρτι και το ξύσμα και χτυπάμε άλλα 1-2 λεπτά.
Σταματάμε το μίξερ, προσθέτουμε το αλεύρι και χτυπάμε σε πολύ χαμηλή ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθεί η ζύμη.
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ατομικά φορμάκια για κέικ και (εκτός αν είναι σιλικόνης) γεμίζουμε μέχρι τα ¾ με τη ζύμη.
Ψήνουμε για 15 λεπτά και αφήνουμε να κρυώσουν τελείως.

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *