Σοκολατένια μπισκότα καρδιές απο το Cookoo.gr!!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

15-30′  ευκολο

 Σιγουρέψου ότι έχεις:

  • 2½ φλιτζάνια αλεύρι
  • Κρόκους από 3 αυγά
  • 1 φλιτζάνι ζάχαρη
  • 200 γρ. κουβερτούρα
  • 1 φλιτζάνι Βιτάμ
  • 2 κουταλάκια ελαιόλαδο
  • 2 κουταλάκια Γκραν Μαρνιέ
  • 1 φακελάκι Alsa Βανιλέτα

Ξεκινάμε!

    • 1Χτύπα στο μίξερ το Βιτάμ

      με τη ζάχαρη, ώσπου να ασπρίσει το μείγμα, και πρόσθεσε τους κρόκους, την Alsa Βανιλέτα, το λικέρ και το αλεύρι, ζυμώνοντας με το χέρι ώστε στο τέλος να κρατάς μια μαλακή ζύμη.

    • 2Φτιάξε μικρά μπισκότα σε σχήμα καρδιάς (ειδικά φορμάκια θα σε βοηθήσουν), τοποθέτησέ τα σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ψήσ’ τα για 10-12 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο.
    • 3Ενώ τα μπισκότα καρδιές κρυώνουν, εσύ ετοίμασε τη σοκολάτα τους. Βάλε την κουβερτούρα σε κομμάτια και το ελαιόλαδο

      σε μπαιν μαρί, ανακατεύοντας με μια σπάτουλα, μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.

    • 4Ακούμπησε ένα-ένα τα μπισκότα σε ένα πιρούνι, βάφτισέ τα στη σοκολάτα και βγάζοντάς τα άφησε να στραγγίξουν πάνω στο πιρούνι.
    • 5Τοποθέτησε τα σοκολατένια μπισκότα καρδιές σε ένα δίσκο καλυμμένο με λαδόκολλα για να μπορείς να τα προσφέρεις!

Καλή όρεξη!

http://cookoo.gr/γλυκά/σοκολατένια-μπισκότα-καρδιές

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *