Εύκολο γλυκό σοκολάτας από την “Μινέρβα” και το “Χωριό” !


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Χρόνος παρασκευής160 λεπτάΧρόνος προετοιμασίας40 λεπτά

Σερβίρει10 άτομα

Βαθμός δυσκολίαςμέτρια

Βαθμολογία

24 votes, average: 4,38 out of 524 votes, average: 4,38 out of 524 votes, average: 4,38 out of 524 votes, average: 4,38 out of 524 votes, average: 4,38 out of 5
4,38

υλικά

400 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα θρυμματισμένη
400 γρ. Χωριό βιολογικό βούτυρο αγελάδος
16 μπισκότα βουτύρου
80 γρ. καρύδια
λίγη σαντιγί για το γαρνίρισμα

 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

 

 

εκτέλεση

  1. Θρυμματίζετε την κουβερτούρα σε κομμάτια και κόβετε το Χωριό βιολογικό βούτυρο αγελάδος σε κύβους.
  2. Τα λιώνετε σε μπεν μαρί ανακατεύοντας συνεχώς.
  3. Ρίχνετε το 1/3 του μείγματος της κουβερτούρας σε μικρή ορθογώνια φόρμα (αν δεν είναι από σιλικόνη, βάζετε πλαστική μεμβράνη ή λαδόχαρτο στο εσωτερικό της).
  4. Προσθέτετε από πάνω τα μισά μπισκότα και τα μισά καρύδια.
  5. Συνεχίζετε το άλλο 1/3 της σοκολάτας , απλώνετε τα υπόλοιπα μπισκότα και καρύδια και τελειώνετε με την υπόλοιπη σοκολάτα.
  6. Σκεπάζετε τη φόρμα με διάφανη μεμβράνη (να μην ακουμπά στη σοκολάτα) και τη βάζετε στο ψυγείο μερικές ώρες να παγώσει.
  7. Όταν σφίξει την ξεφορμάρετε. Γαρνίρετε με σαντιγί και σερβίρετε.

 

http://www.minervahorio.gr/el/recipe/efkolo-gliko-sokolatas/

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *