400 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα θρυμματισμένη
400 γρ. Χωριό βιολογικό βούτυρο αγελάδος
16 μπισκότα βουτύρου
80 γρ. καρύδια
λίγη σαντιγί για το γαρνίρισμα
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
εκτέλεση
- Θρυμματίζετε την κουβερτούρα σε κομμάτια και κόβετε το Χωριό βιολογικό βούτυρο αγελάδος σε κύβους.
- Τα λιώνετε σε μπεν μαρί ανακατεύοντας συνεχώς.
- Ρίχνετε το 1/3 του μείγματος της κουβερτούρας σε μικρή ορθογώνια φόρμα (αν δεν είναι από σιλικόνη, βάζετε πλαστική μεμβράνη ή λαδόχαρτο στο εσωτερικό της).
- Προσθέτετε από πάνω τα μισά μπισκότα και τα μισά καρύδια.
- Συνεχίζετε το άλλο 1/3 της σοκολάτας , απλώνετε τα υπόλοιπα μπισκότα και καρύδια και τελειώνετε με την υπόλοιπη σοκολάτα.
- Σκεπάζετε τη φόρμα με διάφανη μεμβράνη (να μην ακουμπά στη σοκολάτα) και τη βάζετε στο ψυγείο μερικές ώρες να παγώσει.
- Όταν σφίξει την ξεφορμάρετε. Γαρνίρετε με σαντιγί και σερβίρετε.
http://www.minervahorio.gr/el/recipe/efkolo-gliko-sokolatas/
Αφήστε μια απάντηση