Παγωτό σοκολάτα, από τον ‘Ακη , την Nestle και τις glikessintages.gr!
Εκτέλεση:
- Κάντε μια πάστα ανακατεύοντας το κορνφλάουρ σε 1/4 της κούπας από το φρέσκο γάλα.
- Παράλληλα, σε μια κατσαρόλα ζεστάνετε το υπόλοιπο φρέσκο γάλα με την κρέμα, το εβαπορέ, τη ζάχαρη και το μέλι.
- Όταν πάρει βράση προσθέστε το κακάο, ανακατεύοντας καλά καθώς επίσης και το μίγμα με το κορνφλάουρ.
- Συνεχίστε το ανακάτεμα με το σύρμα μέχρι να πήξει ελαφρά το μίγμα.
- Αφαιρέστε το από τη φωτιά και ρίξτε τη κουβερτούρα και το αλάτι ανακατεύοντας μέχρι να λιώσει.
- Βάλτε το μίγμα σε μια σακούλα που να κλείνει ερμητικά και τοποθετήστε τη σε ένα μπολ με παγάκια και κρύο νερό. Αφήστε να παγώσει καλά το μίγμα.
- Περάστε από την παγωτομηχανή και σερβίρετε. Εναλλακτικά, βάλτε το μίγμα στην κατάψυξη και μετά από μια ώρα χτυπήστε το στο μίξερ. Στη συνέχεια, καταψύξτε το ξανά και επαναλάβετε για 3 φορές ακόμα μέχρι να παγώσει καλά το παγωτό.
- Σερβίρετε πάνω σε σπασμένα μπισκότα.
https://www.glikessintages.gr/syntagi/pagwto-sokolata
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Αφήστε μια απάντηση