Αχλάδια ποσέ σε κόκκινο κρασί βουτηγμένα μέσα σε ΙΟΝ Cover Cream με αμύγδαλα, από την Αριάδνη Πούλιου και το ionsweets.gr!







Μια υπέροχη πρόταση από την νέα ΙΟΝ Cover Cream!
Προετοιμασία
Λεπτά
Ποσότητα
2 αχλάδια
Επίπεδο
Easy
Συστατικά
2 αχλάδια.
355 γρ κόκκινο κράσι
65 γρ ζάχαρη
110 γρ χυμό πορτοκαλιού
1 φλούδα πορτοκάλι
1 βανίλια
1 ξύλο κανέλας
250 γρ ΙΟΝ Cover Cream
Οδηγίες
1.Καθαρίζουμε τα αχλάδια και αφήνουμε το κοτσάνι.
2.Παίρνουμε τη φλούδα από το πορτοκάλι.
3.Βάζουμε όλα τα υλικά μέσα στην κατσαρόλα και μόλις αρχίζει να βράζει χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε τα αχλάδια.
4.Τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν και μόλις μαλακώσουν τα βγάζουμε από την σάλτσα και τα βάζουμε σε ένα μπολ το οποίο τοποθετούμε στο ψυγείο. Θέλουμε τα αχλάδια μας να κρυώσουν ,έτσι ώστε όταν θα τα βουτήξω μες τη σοκολάτα εκείνη να στερεοποιηθεί .
5.Οδηγίες για την ΙΟΝ Cover Cream: Αφαιρούμε το καπάκι από την συσκευασία.
6.Τοποθετούμε το δοχείο στο φούρνο μικροκυμάτων. Εάν δεν έχουμε φούρνο μικροκυμάτων αδειάζουμε το περιεχόμενο σε ένα μπολ και το λιώνουμε με τη διαδικασία του μπεν μαρί
7.Ρυθμίζουμε το φούρνο μικροκυμάτων στα 450 watt για ένα με 2 λεπτά.
8.Αναδεύουμε και είναι έτοιμο προς χρήση.
9.Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα αμύγδαλα.
10.Σε ένα ταψάκι στρώνουμε μια λαδόκολλα.
11.Βουτάμε τα αχλάδια μέσα στην σοκολάτα με τα ψιλοκομμένα αμύγδαλα και τα τοποθετούμε πάνω στη λαδόκολλα για να σταθεροποιηθούν.
Μερίδες : 2
Έτοιμο σε : 60 Λεπτά
Σχετικά με το Σεφ
https://tinyurl.com/yykpdqfh











Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Pandoro mini με ION Patisserie Cover Cream, από τον Μιχάλη Σαράβα και το ionsweets.gr!
Τριλογία σοκολάτας, από τον Βαλάντη Γραβάνη και το ionsweets.gr!
Πανακότα Σοκολάτας από την ΙΟΝ και τον Εκπαιδευτικό όμιλο Le Monde!
Μπανανολουκουμάδες βουτηγμένοι σε Fondue σοκολάτας ΙΟΝ, από την Μίκα Παντελάκη και το ionsweets.gr!
Σοκολατένιο cheesecake με Nucrema & γκανάς μαύρης σοκολάτας, από την Madame Gâteaux και το ionsweet...
Μους σοκολάτας γάλακτος με φράουλες, από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη και το ionsweets.gr!
Αφήστε μια απάντηση