Κάστανο Crème brulée από τον Γιώργο Μάντζο και το “Αρτοποιεία & Συνταγές” !


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Κάστανο Crème brulée

ΥΛΙΚΑ
1.000γρ κρέμα γάλακτος
1 φλούδα πορτοκαλιού
1 βανίλια
1 ξυλάκι κανέλα
180γρ πάστα κάστανο
185γρ κρυσταλλική ζάχαρη,
καθώς και επιπλέον ζάχαρη για Brulee
10 κρόκους αβγών

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Σε μια κατσαρολα βαζουμε την κρεμα γαλακτος, την φλουδα πορτοκαλι
την βανιλια, και το ξυλακι κανελα. Αφηνουμε να παρει μια βραση, και
χαμηλονουμε την φωτια και την σκεπαζουμε για 15 λεπτα.
2.Σουρωνουμε την κρεμα, να μην μεινει τιποτα απο το ξυλακι
και την κανελα και προσθετουμε την παστα καστανο, ανακατευουμε
να σιγοβραση.
3. Σε ένα ξεχωριστό μπολ, ανακατέψτε τη ζάχαρη και τους κρόκους
αυγών και με προσοχη στο ζεστο μείγμα κρέμας, προσθέτοντας σιγά-σιγά
και ανακατεύοντας συνεχώς.
4. Χύστε το μίγμα σε brulee πιάτα και ψήστε στους 160 βαθμους
σε μπεν μαρι για περίπου 30 λεπτά.
5.Βαζουμε στο ψυγειο για περίπου 3 ώρες. Πασπαλιζουμε με κρυσταλλική ζάχαρη
και με ενα φλογιστρο την καιμε πριν την σερβιρουμε.

 

 
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

 

 

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=499191786792020&set=a.458415927536273.104283.355789504465583&type=1&theater

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *