[*] Αν δεν έχετε θερμόμετρο για τη θερμοκρασία του λαδιού, μόλις ζεσταθεί το λάδι ρίξτε μέσα στο τηγάνι ένα μικρό κομμάτι ψωμί. Αν δημιουργηθούν “φυσαλίδες και απλώς ροδοκοκκινίσει απλώς το ψωμί το λάδι είναι εντάξει για να προσθέσετε τα τρουφάκια. Αν γίνει καφέ αμέσως, είναι πολύ ζεστό και πρέπει να χαμηλώσετε τη θερμοκρασία.
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής βήμα-βήμα:
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
http://www.peanutbuttered.com/
https://www.sintayes.gr/syntages/sokolateniew-mpoykitsew-me-gemish-karamelaw/
Αφήστε μια απάντηση