Freddo Cappuccino από τον Χρήστο Μανουσίδη και το i-food!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Υλικά:
 2
Δόσεις  (60 ml)  καφέ espresso 
 7 παγάκια 
 30 γρ. γάλα εβαπορέ πλήρες 
 ζάχαρη κατά προτίμηση 


 Διατροφικά στοιχεία ανά μερίδα

 

Θερμίδες44
Πρωτεΐνες ζωικές2,1 γρ.
Υδατάνθρακες3,63 γρ.
Λιπαρά2,46 γρ.
Σάκχαρα3,63 γρ.

 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

 

 ΕκτέλεσηΒγάζουμε δύο δόσεις espresso (έναν διπλό) από την μηχανή του καφέ και προσθέτουμε τη ζάχαρη που θέλουμε. Ανακατεύουμε για να διαλυθεί και μετά ρίχνουμε τον καφέ στο shaker μαζί με 2-3 παγάκια. Χτυπάμε για να κρυώσει και σερβίρουμε σε ποτήρι με πάγο.

Ρίχνουμε στο shaker το γάλα και λίγο πάγο, το χτυπάμε καλά και το σερβίρουμε πάνω από τον παγωμένο espresso.

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *