Μαλακό παγωτό σοκολάτας χωρίς ζάχαρη, χωρίς κρέμα γάλακτος (video), από τον Πάνο Παπαδάκη και το live-kitchen.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :

  • 600 γρ γάλα
  • 30 γρ νιφάδες βρώμης
  • 30 γρ αμύγδαλο
  • 30 γρ κάσιους
  • 150 γρ πάστα χουρμάδων
  • 1 κτσ bio κακάο σκόνη
  • 50 γρ κουβερτούρα 90% κακάο

Για το γαρνίρισμα

  • Σιρόπι σοκολάτας zero
  • Γκρανόλα

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και παγωτό

 

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπλέντερ ή σε έναν μεγάλο πολυκόπτη ρίχνουμε το γάλα, τις νιφάδες βρώμης. το αμύγδαλο, τα κάσιους , το bio κακάο σκόνη, την πάστα χουρμάδων ή βασιλικούς χουρμάδες  και χτυπάμε πολύ καλά μέχρι να γίνει λείο το μείγμα.
  2. Το ρίχνουμε σε ένα κατσαρολάκι και ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι το μείγμα να πήξει ελαφρώς.
  3. Αποσύρουμε από την φωτιά ,ρίχνουμε την κουβερτούρα με 90% κακάο και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει.
  4. Προσθέτουμε το μείγμα σε μια φόρμα 27χ13 εκ. και σκεπάζουμε με μεμβράνη να εφάπτεται καλά πάνω στο μείγμα.
  5. Το αφήνουμε να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου και έπειτα το βάζουμε στην κατάψυξη για 5-6 ώρες.
  6. Αφήνουμε λίγο να ξεκουραστεί για 10-15 λεπτά αφού το βγάλουμε από την κατάψυξη και έπειτα σερβίρουμε με σιρόπι σοκολάτας zero και granola.

Το πιο νόστιμο και βελούδινο παγωτό είναι έτοιμο να το απολαύσετε εσείς και η οικογένειά σας!!

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Καλή σας επιτυχία!!

Δείτε το βίντεο εδώ : https://youtu.be/6aq1iQkHT3s

 

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *