- Σε ένα μπλέντερ ή σε έναν μεγάλο πολυκόπτη ρίχνουμε το γάλα, τις νιφάδες βρώμης. το αμύγδαλο, τα κάσιους , το bio κακάο σκόνη, την πάστα χουρμάδων ή βασιλικούς χουρμάδες και χτυπάμε πολύ καλά μέχρι να γίνει λείο το μείγμα.
- Το ρίχνουμε σε ένα κατσαρολάκι και ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι το μείγμα να πήξει ελαφρώς.
- Αποσύρουμε από την φωτιά ,ρίχνουμε την κουβερτούρα με 90% κακάο και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει.
- Προσθέτουμε το μείγμα σε μια φόρμα 27χ13 εκ. και σκεπάζουμε με μεμβράνη να εφάπτεται καλά πάνω στο μείγμα.
- Το αφήνουμε να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου και έπειτα το βάζουμε στην κατάψυξη για 5-6 ώρες.
- Αφήνουμε λίγο να ξεκουραστεί για 10-15 λεπτά αφού το βγάλουμε από την κατάψυξη και έπειτα σερβίρουμε με σιρόπι σοκολάτας zero και granola.
Το πιο νόστιμο και βελούδινο παγωτό είναι έτοιμο να το απολαύσετε εσείς και η οικογένειά σας!!
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Καλή σας επιτυχία!!
Δείτε το βίντεο εδώ : https://youtu.be/6aq1iQkHT3s
Αφήστε μια απάντηση