Καταπληκτική παραλλαγή του κλασικού cheesecake από την Ντίνα Νικολάου!
- Προετοιμασία: 15´
- Αναμονή: 3 ώρες
ΥΛΙΚΑ (8-10 μερίδες)
Για τη βάση
- 250 γρ. Μπισκότα τύπου digestive, τριμμένα
- 180 γρ. αγελαδινό βούτυρο Lurpak, λιωμένο
- 50 γρ. ζάχαρη
Για την κρέμα
- 450 γρ. φρέσκο τυρί κρέμα Arla, μαλακωμένο
- 460 ml κρέμα γάλακτος 36% λιπαρά, Arla
- 120 γρ. ζάχαρη άχνη, κοσκινισμένη
- 100 γρ. ζελέ ανανά
- 240 ml νερό βραστό
- 330 γρ. ανανά από κονσέρβα, καλά στραγγισμένο και ψιλοκομμένο + λίγο επιπλέον για το σερβίρισμα
- ½ κουτ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
Αφήστε μια απάντηση