Cheesecake με βύσσινο από την Ηλιάννα και τις “Μαγειρικές Διαδρομές” !
Ένα πολύ νόστιμο cheesecake με αγαπημένο γλυκό βύσσινο .
1 μεγάλο πακέτο μεγάλο μπισκότα νταϊζέστιβ αλεσμένα στο μούλτι
2οο γρ βούτυρο ή μαργαρίνη
2 κ.σ. ζάχαρη
1 κ . γλ . κανέλλα σκόνη
2 πακέτα τυρί Φιλαδέλφεια
1 κούπα κρέμα γάλακτος
2 βανίλιες
1 / 2 – 1 κούπα σιρόπι από γλυκό βύσσινο
3-4 ζελατίνες
Βύσσινο γλυκό για το στόλισμα
Οδηγίες
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι λιώνετε το βούτυρο , προσθέτετε τη ζάχαρη , τα μπισκότα και ανακατεύετε καλά να ενοποιηθούν .
- Όσο είναι ζεστά τα απλώνετε σε φόρμα με τσέρκι , τα πατάτε ελαφρά , τα πασπαλίζετε με κανέλλα και τα βάζετε στο ψυγείο να κρυώσουν .
- Μουλιάζετε τη ζελατίνη περίπου 10 λεπτά σε κρύο νερό να μαλακώσει και μετά τη διαλύετε σε 2 κουταλιές ζεστό νερό .
- Χτυπάτε στο μίξερ την κρύα κρέμα γάλακτος , το τυρί , τις βανίλιες , τη ζελατίνα και το σιρόπι από το βύσσινο , για να αφρατέψει το μείγμα .
- Απλώνετε τη γέμιση πάνω στα μπισκότα και το βάζετε στο ψυγείο για να κρυώσει καλά μερικές ώρες .
- Όταν κρυώσει το τζηζκεικ , καλύπτετε την επιφάνεια με τα βύσσινα γλυκό και κανέλα σκόνη .
Λίγα μυστικά ακόμα
Επίσης μπορείτε να ψήσετε τη βάση στο φούρνο στους 180ο για 15 λεπτά και να αφήσετε να κρυώσει και μετά να προσθέσετε τη γέμιση .
http://mageirikesdiadromes.gr/recipes/cheesecake-me-byssino.html
Αφήστε μια απάντηση