Σοκολατένιο κέικ με καρύδια και επικάλυψη Ganache από το sokolatomania.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

ΥΛΙΚΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΚ
2 ΚΟΥΠΕΣ ΦΑΡΙΝΑ
2 1/2 ΚΟΥΠΕΣ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΚΟΥΠΑ ΚΑΚΑΟ ΑΓΛΥΚΟ
1/8 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΣΟΔΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
1/4 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΑΛΑΤΙ
5 ΑΥΓΑ
250 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΑΛΑΚΟ
1/2 ΚΟΥΠΑ ΓΑΛΑ
3 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΑΡΩΜΑ ΒΑΝΙΛΛΙΑ

1/3 ΚΟΥΠΑ ΒΡΑΣΤΟ ΝΕΡΟ
150 ΓΡ. ΚΑΡΥΔΙΑ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΑ

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ GANACHE
600 ΓΡ.ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
1 ΚΟΥΠΑ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
1 ΚΟΥΤ. ΣΟΥΠΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ
1 ΚΟΥΤ. ΣΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
1 ΚΟΥΤ. ΣΟΥΠΑΣ ΚΟΝΙΑΚ

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 175 ΒΑΘΜΟΥΣ.
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΚ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ, ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΤΟΥ MIXER ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΓΙΑ 3 ΛΕΠΤΑ. ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΟ MIXER, ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟ 1 ΛΕΠΤΟ. ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΣΤΟ ΜΙΓΜΑ.
ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΣΕ ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΟ ΤΑΨΙ (ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 36Χ30 ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ) ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΑ ΩΡΑ. ΤΣΕΚΑΡΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΒΥΘΙΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΤΑΨΙΟΥ.
ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΙΚ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ.

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ GANACHE:
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΙΚ ΜΕ ΤΗΝ GANACHE .

KAΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ!! ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΡΠΑΣΤΟ!!!

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *