Stratos Laspas, Eating Psychology Coach.


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ο Στράτος Λάσπας κατοικεί στο Παλαιό Φάληρο, με τη σύζυγό του και τα τρία παιδιά τους. Τα πρώτα 20 χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας εργάστηκε ως operations manager, internal auditor και quality control manager στον επενδυτικό, χρηματιστηριακό και τραπεζικό τομέα. Επί πολλά χρόνια είχε να αντιμετωπίσει έντονο καθημερινό στρες, γρήγορους ρυθμούς και αυξημένες ευθύνες, ενώ ταυτόχρονα αντιμετώπιζε θέματα υπερφαγίας, συναισθηματικής υπερφαγίας, δίαιτες γιο-γιο, περιόδους με έντονη άσκηση που εναλλάσσονταν με περιόδους χωρίς καθόλου άσκηση.

Άρχισε να ενδιαφέρεται για τους τομείς της προσωπικής ανάπτυξης, του διαλογισμού, της διατροφής ως μέσου διατήρησης της καλής υγείας, καθώς και των φυσικών θεραπειών, όταν χρειάστηκε να ξεπεράσει ορισμένες προσωπικές προκλήσεις σε θέματα υγείας. Το ενδιαφέρον του για το ανθρώπινο σώμα, τους παράγοντες που το επηρεάζουν, τη διατροφή και την υγεία έγινε ακόμα πιο έντονο στη συνέχεια, στην προσπάθειά του να μάθει και να καταλάβει πώς θα μπορούσε να κάνει το καλύτερο δυνατό διατροφικά για τα παιδιά του.

Με το πέρασμα των χρόνων και μέσα από ατελείωτες ώρες κριτικής μελέτης και προσωπικής εργασίας, απέκτησε γνώσεις, πείρα και βαθύτερη κατανόηση της ανθρώπινης φύσης, το οποίο του έδωσε τη δυνατότητα να αρχίσει ένα προσωπικό blog σε θέματα κυρίως υγείας και διατροφής, τα άρθρα του οποίου έγιναν ιδιαίτερα δημοφιλή και έρχονται πρώτα στα αποτελέσματα αναζήτησης του Ελληνικού Google. Έμαθε από πρώτο χέρι πως οι δίαιτες δεν δουλεύουν, ότι υπάρχει πάντα ένα κρυμμένο (ή και όχι τόσο κρυμμένο) μήνυμα μέσα στην εκάστοτε σχέση μας με το φαγητό και την τροφή και ότι το να δείξουμε κατανόηση, συμπόνια και αποδοχή στον εαυτό μας και να γίνουμε φίλοι με το σώμα μας, είναι ο μόνος αποτελεσματικός τρόπος για να αρχίσουμε να βοηθάμε τους εαυτούς μας. Από εκεί και πέρα, η αλλαγή επαγγελματικής κατεύθυνσης ήταν θέμα χρόνου.

Μετά τις σπουδές του και την πιστοποίησή του ως Eating Psychology Coach & MInd-Body Nutrition Coach, διά χειρός Marc David από το Institute for the Psychology of Eating, βάζει το λιθαράκι του για έναν καλύτερο κόσμο, συμβουλεύοντας, καθοδηγώντας και βοηθώντας ανθρώπους να βοηθήσουν τον εαυτό τους σε θέματα με τη διατροφή τους και τα σωματικά τους συμπτώματα, βάζοντας σε εφαρμογή τις ίδιες αρχές, τις τεχνικές, τις στρατηγικές και τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται αυτή τη στιγμή από τους καλύτερους coaches του κόσμου!

 

Η μεθοδολογία του Mind-Body Nutrition αποκαλύπτει το πώς οι σκέψεις μας, τα συναισθήματά μας και οι πεποιθήσεις μας επηρεάζουν τον μεταβολισμό και την υγεία μας και το πώς η φυσιολογία του στρες, η χαλάρωση, η αναπνοή, η συνειδητή παρουσία, η απόλαυση, οι ώρες των γευμάτων και πολλά άλλα, επηρεάζουν βαθύτατα τη λειτουργία της πέψης και την κατανάλωση θερμίδων. Επιπλέον, προσφέρει πρακτικές και αποτελεσματικές στρατηγικές διαχείρισης για τις πιο συνήθεις προκλήσεις σχετικά με τη διατροφή και την υγεία, τις οποίες αντιμετωπίζουμε στην εποχή μας.

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Τα γραφεία του Mind-Body Nutrition  βρίσκονται στο Παλαιό Φάληρο, επί της οδού Τρίτωνος 120 & Ζαΐμη.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε  τηλεφωνικά στο +30 693 719 7942 ή μέσω της σελίδας https://mindbodynutrition.gr/contact-gr/ , για να κλείσετε ραντεβού ή για να ζητήσετε μια δωρεάν ενημερωτική συνάντηση.

 

https://mindbodynutrition.gr/about-gr/

https://mindbodynutrition.gr/el/

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *