Brownies με ινδοκάρυδο, από την Evina Kapitzoglou και το cookandfeel.gr!
Ποιος δεν αγαπάει τα brownies; Τα τρως για επιδόρπιο σερβιρισμένα με μια μπάλα παγωτό, τα τρως για πρωινό, τα τρως για δεκατιανό, τα προσφέρεις σε μία επίσκεψη. Είναι πάντα μια νόστιμη λύση και γίνονται πολύ εύκολα. Σε αυτή την παραλλαγή προσθέτουμε τριμμένο ινδοκάρυδο (που το αγαπώ) και βάζουμε λιγότερη λιπαρή ουσία απ’ ότι συνήθως.
Χρόνος Προετ. 35′
Μερίδες 8
Ingredients
50 γραμμάρια μαργαρίνη
150 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα
1 ½ φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουταλάκι γλυκού baking powder
1 κονσέρβα γάλα καρύδας (400 ml)
1 φλιτζάνι τσαγιού καστανή ζάχαρη
½ φλιτζάνι τσαγιού τριμμένο ινδοκάρυδο
3 αυγά
1 κουταλάκι γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
Διαδικασία
Σε ένα γυάλινο μπολ βάζω την κουβερτούρα ψιλοκομμένη και τη μαργαρίνη. Τα ζεσταίνω στο φούρνο μικροκυμάτων σε μέτρια ισχύ μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα.
Μετά προσθέτω το γάλα καρύδας, τη ζάχαρη και τα αυγά κι ανακατεύω καλά με το μίξερ χειρός.
Προσθέτω τη βανίλια και το αλεύρι, το ινδοκάρυδο και το baking powder και συνεχίζω το ανακάτεμα με το μίξερ.
Στρώνω με λαδόκολλα ένα πυρίμαχο σκεύος 33 Χ 23 cm και βάζω μέσα το μίγμα.
Ψήνω, σε προθερμασμένο, στους 180 βαθμούς φούρνο, για 30’-35.
Αφήνω να κρυώσει καλά, κόβω σε τετράγωνα κομμάτια και σερβίρω.
Αρχική συνταγή δείτε εδώ: https://tinyurl.com/y4c7jnfp
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
http://www.cookandfeel.gr/brownies-me-indokarydo/?fb
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Μπράουνι dulce de leche, από την Μαριλού Μαντά και το thinkdrops.gr!
Τούρτα ινδοκάρυδο, από την Morfat!
Νηστίσιμο μπράουνι με κολοκύθα, κακάο και ελαιόλαδο, από την αγαπημένη μας Μπέττυ και το "Taste of L...
Cheesecake με βάση brownie (χωρίς μίξερ), από την Μπέττυ μας και το "Taste of life by Betty"!
Swiss roll καρύδα μπισκότο, από την Μαριφάνη Ξανθάκη!
Πανεύκολα γλυκάκια με καρύδα με 3 υλικά, από το icookgreek.com!
Αφήστε μια απάντηση