Τούρτα ινδοκάρυδο, από την Morfat!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Αν αγαπάτε το ινδοκάρυδο, σας έχουμε την πιο λαχταριστή και εύκολη τούρτα φυσικά με Morfat Creamy, τον σύμμαχό σας σε κάθε συνταγή!!! Δοκιμάστε τη!!
ΥΛΙΚΑ
ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
5 αυγά
125 γρ ζάχαρη
155 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του κοσκινισμένο
1 βανίλια
3 κ.σ. ινδοκάρυδο
ΣΙΡΟΠΙ
1 ποτήρι του νερού νερό
1 ποτήρι του νερού ζάχαρη
ΚΡΕΜΑ
1 λίτρο γάλα φρέσκο
5 κ.σ. ζάχαρη
λίγο κρύο γάλα
4 κ.σ. γεμάτες κόρν φλάουρ
2 κ.σ. γεμάτες αλεύρι
1 βανίλια
50 γρ ινδοκάρυδο
3 κ.σ. βούτυρο
ΣΑΝΤΙΓΙ
1 Morfat Creamy (250γρ.)
2 φλυντζ. τσ. άχνη ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για το παντεσπάνι, χτυπάμε τα αυγα-ζάχαρη να στρατέψουν, Σταματάμε το μίξερ και ρίχνουμε το αλεύρι, τη βανίλια και το ινδοκάρυδο σιγά-σιγά και ανακατεύουμε με μαρίζ. Βάζουμε λαδόκολα σε ταψί ή τσέρκι (28 ν) και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο στη μεσαία σχάρα στις αντιστάσεις για 35’ ανάλογα τον φούρνο. Όταν είναι έτοιμο το αφήνουμε να κρυώσει πολύ καλά και στην συνέχεια το κόβουμε στη μέση. Για το σιρόπι, βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη για 3’. Το κατεβάζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει.
Για την κρέμα, βάζουμε το γάλα με τη ζάχαρη να ζεσταθεί. Έχουμε βάλει προηγουμένως λίγο κρύο γάλα σε μπολ και διαλύσαμε μέσα το κόρν φλάουρ και το αλεύρι. Το ρίχνουμε στο ζεστό γάλα ανακατεύουμε και όταν πήξει την κατεβάζουμε και προσθέτουμε μέσα τη βανίλια, το ινδοκάρυδο και το βούτυρο.
Για τη σαντιγί, χτυπάμε το Morfat Creamy με την άχνη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει.
ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ
Βάζουμε το ένα παντεσπάνι στη βάση μιας πιατέλας, το σιροπιάζουμε με κουτάλι, ρίχνουμε την κρέμα από πάνω και στη συνέχεια βάζουμε το άλλο παντεσπάνι, σιροπιάζουμε και τέλος καλύπτουμε με τη σαντιγί και αρκετό ινδοκάρυδο.
Μπορεί να είναι εικόνα επιδόρπιο και κείμενο
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *