Creta Carob
BOLERO-BIODIET

ΥΛΙΚΑ

1000 γρ νουτέλα

5 αυγά

1,1/4 φλιτζανιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

μισό φλιτζάνι δάκρυα λευκής σοκολάτας (προαιρετικά)

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προθερμαίνετε τον φούρνο σας στους 150-160 βαθμούς Κελσίου.

Βάζετε σε ένα μπολ την Νουτέλα .

Ρίχνετε τα αυγά ελαφρά χτυπημένα ..

Προσθεστε το αλεύρι ..

Ανακατέψτε πολύ καλά..

Ρίξτε το μείγμα σε ένα καλά βουτυρωμένο και αλευρωμένο

τετράγωνο ταψάκι διαστάσεων 24 επί 24 cm.

Αν θέλετε να βάλετε το μείγμα σε πιο μεγάλο ταψάκι τα μπράουνις

θα βγουν πιο λεπτά και θα πρέπει να μειώσετε τον χρόνο ψησίματος..

Προσθεστε και τα δάκρυα λευκής σοκολάτας (προαιρετικά).

Ψήστε για 30 λεπτά περίπου στους 150 βαθμούς.

Αφήστε να κρυώσει καλά και κόψτε σε τετράγωνα κομμάτια..

 

RO1

 

 

ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ..
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

 

 

 

(Επιμέλεια – Εκτέλεση συνταγής:Ρένα Κώστογλου)
(Φωτογραφίες :Ρένα Κώστογλου)

http://koykoycook.gr/?p=20652

 

 

RO2

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *