Νηστίσιμη μερέντα με στέβια, από την Μαρία Κούρτη και τις “Συνταγές για διαβητικούς”!
ΥΛΙΚΑ
- 3 κ.σ. κακάο
- 3 κ.σ. la mia stevia κρυσταλλική σε αναλογία 1/3
- 10 κ.σ. νερό
- 1 κ.σ. κονιάκ
- 2 κ.σ. φυστικοβούτυρο
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Η δοσολογία αυτή βγάζει ενα μπολάκι
Σε ενα μπολ βάλτε όλα τα υλικά εκτός απο το φυστικοβούτυρο και με το σύρμα ανακατέψτε καλά..τέλος βάλτε το φυστικοβούτυρο και επαναλάβατε το χτύπημα για 1 λεπτό
Η μερέντα μας έτοιμη!!!!!!!!! αυτό είναι όλο…
Η γεύση της μοναδική που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από του εμπορείου…
Απολαύστε τη σκέτη ή πάνω σε ταρτάκια σαν μούς σοκολάτας..
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Μερέντα σπιτική, από την Διαιτολόγο-Διατροφολόγο Κρήνη Κωνσταντίνου και το balancediet.gr!
Μπισκότα σοκολατένια και κανέλας με στέβια, από την Μαρία Κούρτη και το syntagesgiadiabitikoys.blogs...
Κέικ σοκολάτας για διαβητικούς, από το Glykouli.gr!
Σοκολατόπιτα-σοκολατένια λάβα, ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ & ΒΟΥΤΥΡΟ, από την Μαρία Κούρτη και τις "Συνταγές για Δι...
Συνταγή χαμηλών υδατανθράκων: Τέλειο κέικ καρότου χωρίς γλουτένη, από την Sukrin και τη LifeTree!
Υπέροχο cheesecake με βάση ξηρών καρπών για διαβητικούς, από τον Παθολόγο – Διαβητολόγο Dr. Lindber...
Αφήστε μια απάντηση