Viap-Mentel(choco, Dec/2018)
Sukrin-Life tree
RITO'S FOOD (GIF)

…για να σας γλυκάνω έκανα τον απόλυτο συνδυασμό με χαρουπάλευρο, λίγο μέλι, λίγο ταχίνι και επικάλυψη λευκής κουβερτούρας και δημιούργησα τα πιο φανταστικά σοκολατάκια χαρουπιού.

Clock dfcc0e208d138d9bd767c6f1f85dfe28624afa0652c24ad00a1a457ca3ec6e0d

1 ώρα
Χρόνος Εκτέλεσης

Shares 5606bf075942176c08f602bcfddfb1eae4f9ffc25749ab7454da85f803864740

10 – 15 τεμάχια
Μερίδα/ες

Difficulty ff7c9d703c99daf2ec2af59a591ebe31b6bd74796afe6167236e1316b56ed4a6

1
Βαθμός Δυσκολίας

Συστατικά

  • 50 γρ. φουντούκια
  • 3 κ.σ. χαρουπάλευρο
  • 1 κ.σ. ταχίνι
  • 2 κ.σ. μέλι
  • 150 γρ. κουβερτούρα λευκής σοκολάτας

 

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από τη λευκή σοκολάτα στο μούλτι και χτυπάμε μέχρι να γίνουν μία ομοιόμορφη μάζα
  • Τα μοιράζουμε σε ειδική φόρμα σιλικόνης για σοκολατάκια αλλιώς αν δεν έχουμε τα βάζουμε σε παγοκυψέλες σιλικόνης ή αλλιώς πλάθουμε μικρά μπαλάκια με τα χέρια μας.
  • Τοποθετούμε στο ψυγείο για 1 ώρα να σφίξουνε.
  • Σε μπεν μαρί βάζουμε τη λευκή σοκολάτα να λιώσει.
  • Περνάμε τα σοκολατάκια μας μέσα στη σοκολάτα και τα αφήνουμε σε μία σχάρα για να φύγει η περιττή σοκολάτα.
  • Βγάζουμε με προσοχή από τη σχάρα και τοποθετούμε στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα να κρυώσουν και να σφίξουν.

 

https://akispetretzikis.com/el/categories/glyka/sokolatakia-charoypioy

Σοκολατάκια χαρουπιού

 

 

Carob Chocolates

Clock dfcc0e208d138d9bd767c6f1f85dfe28624afa0652c24ad00a1a457ca3ec6e0d

1 hour
Preparation Time

Shares 5606bf075942176c08f602bcfddfb1eae4f9ffc25749ab7454da85f803864740

10-15
Portion(s)

Difficulty ff7c9d703c99daf2ec2af59a591ebe31b6bd74796afe6167236e1316b56ed4a6

1
Difficulty
Ingredients
  • 50 g hazelnuts
  • 3 tablespoons carob powder
  • 1 tablespoon tahini
  • 2 tablespoons honey
  • 150 g white chocolate

 

Method
  • Beat all of the ingredients, except white chocolate in a blender, until it becomes a smooth puree.
  • Transfer to some silicon cups. If you don’t have any you can use ice trays or shape them into small balls with your hands.
  • Refrigerate for 1 hour, until firm.
  • Melt the white chocolate in a bain marie.
  • Dip the carob chocolates in the melted white chocolate, until they are completely coated.
  • Transfer to a wire rack to let the excess chocolate drip off.
  • Carefully remove from rack and refrigerate for about an hour to chill.

https://akispetretzikis.com/en/categories/glyka/sokolatakia-charoypioy

Σοκολατάκια χαρουπιού
image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *