Mastic Mojito by VIAP-MENTEL!
Φυσική light δροσιά! Μια απίθανη ιδέα!
Υλικά
6-8 παστίλιες ΒΙΑΠ MENTEL με μαστίχα Χίου
1 ποτήρι ζεστό νερό
1 ποτήρι παγωμένο ανθρακούχο νερό
λίγα κλωνάρια φρέσκο δυόσμο ή μέντα.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Εκτέλεση
Διαλύουμε 6-8 παστίλιες ΒΙΑΠ MENTEL με μαστίχα Χίου σε 1 ποτήρι ζεστό νερό και αδειάζουμε το μείγμα σε μία θήκη για παγάκια. Τοποθετούμε στην κατάψυξη. Αφού παγώσουν, τα προσθέτουμε σε ένα ποτήρι παγωμένο ανθρακούχο νερό, μαζί με λίγα κλωνάρια φρέσκο δυόσμο ή μέντα. Απολαμβάνουμε ένα υπέροχο, γευστικό, δροσιστικό, φυσικό και κυρίως light ποτό!
http://www.viapmentel.com/suggestions/serving-ideas/
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Λικέρ κεράσι, από την Αργυρώ μας!
Λικέρ Βύσσινο ή Κεράσι- Cherry or Sour Cherry Liqueur, by Akis and akispetretzikis.com!
Μαργαρίτα καρπούζι, από τον Γιώργο Τσούλη!
Τα ωραία λικέρ από κουκούτσια φρούτων, από την Χριστίνα Τσαμουρά και το icookgreek.com!
Λικέρ ρόδι σε 24 ώρες, από την υπέροχη Μαίρη Τρακάδα και το katinostimo.blogspot.com!
Φτιάχνουμε κλασικό Mojito, από την Ιωάννα Σταμούλου και το olivemagazine.gr!
Αφήστε μια απάντηση