Λικέρ ρόδι σε 24 ώρες, από την υπέροχη Μαίρη Τρακάδα και το katinostimo.blogspot.com!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Το καλό με αυτό το λικέρ ρόδι είναι ότι μπορεί να καταναλωθεί από την επόμενη ημέρα. Το κακό με αυτό το λικέρ ρόδι είναι ότι μπορεί να καταναλωθεί από την επόμενη ημέρα. Καταλαβαίνεις τι εννοώ, έτσι;

 

Υλικά

2 κούπες σπόρια ροδιού

 2 κούπες ζάχαρη

2 κούπες *κονιάκ

1 ξύλο κανέλας

 2 γαρίφαλα

 

 

Διαδικασία 

Βάζεις σε μια κατσαρόλα 2 κούπες σπόρια ροδιού2 κούπες ζάχαρη2 κούπες *κονιάκ1 ξύλο κανέλας2 γαρίφαλα. Μόλις πάρουν βράση, απομακρύνεις από την εστία κι αφήνεις στην κατσαρόλα με κλειστό το καπάκι για 24 ώρες. Φιλτράρεις με φίλτρο του καφέ και είναι έτοιμο! Στην υγεία όλων!

*Φέτος είχα γλυκόπιοτη ρακή, όχι πολύ δυνατή και το δοκίμασα μ’ αυτή. Έβαλα 1 1/2 κούπα ρακή και 1/2 κούπα νερό. Βγήκε πολύ ωραίο στη γεύση, μόνο πιο ανοιχτόχρωμο.

 

 

 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

 

Ακολούθησε με στο Instagram στο Facebook στο Pinterest για ν’ ανταλλάξουμε ιδέες και έμπνευση!

Αν δοκιμάσεις τη συνταγή, ανέβασε φωτογραφία και κάνε με tag. Θα χαρώ πολύ να μου πεις τη γνώμη σου!

 

https://katinostimo.blogspot.com/2020/12/24.html?fb

 

 

 

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *