Μπισκότα αράχνη, από τον Γιώργο Τσούλη!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

ΤΕΜΑΧΙΑ 12

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 5Λ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ 30Λ

ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ 1/5

 

Trick or treat!

 

ΥΛΙΚΑ

12 μπισκότα τύπου oreo

210 γρ. σοκολάτα γάλακτος, ψιλοκομμένη

Άσπρη ζαχαρόπαστα

Μαύρη ζαχαρόπαστα

 

 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1Λιώνουμε τη σοκολάτα με τη μέθοδο μπεν μαρί και την αδειάζουμε σε ένα δοσομετρικό δοχείο ή σε ποτήρι.

2Έπειτα, βουτάμε μέσα στη λιωμένη σοκολάτα τα μπισκότα, τα αφαιρούμε με ένα πιρούνι με προσοχή και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί, στο οποίο έχουμε στρώσει λαδόκολλα. Τα αφήνουμε μέχρι να στεγνώσει η σοκολάτα.

3Μόλις στεγνώσει, παίρνουμε τις ζαχαρόπαστες, δημιουργούμε πάνω στα μπισκότα τα μάτια και τα πόδια της αράχνης και σερβίρουμε.

 

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

ανά μερίδα/ τεμάχιο
ΒΑΖΑΘερμίδες  140   7%
ΒΑΖΑΛίπος   7.1g   10%
ΒΑΖΑKορεσμένα  4g   20%
ΒΑΖΑΠρωτεΐνες  1.9g  4%
ΒΑΖΑYδατάνθ.  17.6g   7%
ΒΑΖΑΣάκχαρα  13.1g   15%
ΒΑΖΑΑλάτι   0.06g   1.00%
ΒΑΖΑΙνες   0.9g   4%

#tsoulotip: Πρέπει να έχει στεγνώσει καλά η σοκολάτα πριν βάλουμε τη ζαχαρόπαστα.
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *