Viap-Mentel(choco, Dec/2018)
ISOSTEVIA(dark chocolate)
RITO'S FOOD (GIF)

Συστατικά

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site toftiaxa.gr  και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! 🙂

 

 

 

Οδηγίες

  1. Αναμειγνύουμε την ζάχαρη με το φυτικό γάλα και το σπορέλαιο.
  2. Προσθέτουμε το κοσκινισμένο αλεύρι με το κακάο και ανακατεύουμε να γίνουν ζύμη.
  3. Αρωματίζουμε με βανίλιες, την απλώνουμε σε φόρμα 26 cm με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς.
  4. Ελέγχουμε με μία οδοντογλυφίδα αν είναι έτοιμο.
  5. Βάζουμε το γάλα με την ζάχαρη να βράσουν.
  6. Όταν βράσει προσθέτουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε με μέτρια φωτιά να γίνουν κρέμα.
  7. Όταν πήξει κατεβάζουμε από την φωτιά και ενσωματώνουμε την μαργαρίνη.
  8. Αρωματίζουμε με τις βανίλιες και στο 1/3 προσθέτουμε το κακάο.
  9. Προαιρετικά σιροπιάζουμε ελαφρώς το παντεσπάνι και απλώνουμε την κρέμα βανίλιας.
  10. Από πάνω απλώνουμε την κρέμα κακάο και αμύγδαλα φιλέ.
  11. Βάζουμε στο ψυγείο και σερβίρουμε όταν οι κρέμες σφίξουν.

 

 

https://foodaholics.gr/recipe/nistisimo-glyko-psygeiou/

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *