Νηστίσιμη Larabar σοκολάτας, από την Sandra May και το dairy-free!
Μπάρα σοκολάτας με χουρμάδες και αμύγδαλο.
Συνταγή: Sandra May
Υλικά
15 χουρμάδες medjool, χωρίς κουκούτσι
3 κουτ. σούπας κακάο
1 1/2 κούπα αμύγδαλα
2 κουτ. σούπας νερό
Οδηγίες παρασκευής
Ανακατεύουμε τους χουρμάδες και το νερό στο multi μέχρι να γίνουν μια πάστα.
Προσθέτουμε το κακάο και τα αμύγδαλα και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μίγμα.
Στρώνουμε με αντικολλητικό χαρτί ένα ταψί 20 cm και απλώνουμε το μίγμα.
Βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο για 1-2 ώρες να παγώσει.
Βγάζουμε το μίγμα από το ψυγείο και κόβουμε σε μπάρες.
Διατηρούνται στο ψυγείο.
http://www.dairy-free.eu/larabar/
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Σοκολατένιες Μπάρες με δημητριακά και ξηρούς καρπούς από το sokolatomania.gr!
Μπάρες δημητριακών με χουρμάδες, φουντούκια και σοκολάτα, από την Ιωάννα Σταμούλου και το sweetly!
Υπέροχες, πανεύκολες μπάρες δημητριακών με πραλίνες Sisinni της Rito's Food, από την Ντίνα Καρα!
Μπάρες δημητριακών με χαρούπι, από την Creta Carob!
Χαλβάς με ινδοκάρυδο νηστίσιμος, από το sintayes.gr!
Ελαφρύ νηστίσιμο γλυκό ψυγείου(VIDEO), από την οικογένεια Καρελάνη και το foodaholics.gr!
Αφήστε μια απάντηση