Οδηγίες
- Διαλύουμε στο μισό φυτικό γάλα την ζάχαρη (εμείς βάλαμε γάλα καρύδας).
- Στο υπόλοιπο γάλα ενσωματώνουμε το κακάο και το νισεστέ.
- Τα ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι που να γίνουν κρέμα.
- Την κατεβάζουμε από την φωτιά, προσθέτουμε την κουβερτούρα, τις βανίλιες και δουλεύουμε.
- Καλύπτουμε ταψί 35 x 23 εκατοστά με κράκερς.
- Απλώνουμε την μισή κρέμα.
- Κάνουμε ακόμα μία στρώση από κράκερς.
- Σκεπάζουμε με την υπόλοιπη κρέμα και καλύπτουμε με μεμβράνη.
- Αφήνουμε στο ψυγείο για 3 ώρες και σερβίρουμε με σπασμένα κράκερς.
Αφήστε μια απάντηση