Οδηγίες

  1. Διαλύουμε στο μισό φυτικό γάλα την ζάχαρη (εμείς βάλαμε γάλα καρύδας).
  2. Στο υπόλοιπο γάλα ενσωματώνουμε το κακάο και το νισεστέ.
  3. Τα ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι που να γίνουν κρέμα.
  4. Την κατεβάζουμε από την φωτιά, προσθέτουμε την κουβερτούρα, τις βανίλιες και δουλεύουμε.
  5. Καλύπτουμε ταψί 35 x 23 εκατοστά με κράκερς.
  6. Απλώνουμε την μισή κρέμα.
  7. Κάνουμε ακόμα μία στρώση από κράκερς.
  8. Σκεπάζουμε με την υπόλοιπη κρέμα και καλύπτουμε με μεμβράνη.
  9. Αφήνουμε στο ψυγείο για 3 ώρες και σερβίρουμε με σπασμένα κράκερς.