Creta Carob

Υλικά

2 φλυτζάνια αλεύρι για κάθε χρήση

3/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
3/4 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 αυγό
2 κουταλάκια σκόνη Pyure stevia
1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια αρωματικών
1 φλιτζάνι μαλάκo αλατισμένο βούτυρο,
1 1/4 φλιτζάνια κομματάκια σοκολάτας

οδηγίες:
1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 350 βαθμούς φ. αλείφουμε το ταψί με λίγο βούτυρο
2
Σε ένα μέτριο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το αλάτι και το μπέικιν πάουντερ.
3
Τοποθετήστε το αυγό, στέβια και βανίλια σε ένα μεγάλο μπολ και χτυπήστε καλά με μια ξύλινη κουτάλα ή χειρός ηλεκτρικό μίξερ. Σιγά-σιγά προσθέτουμε το βούτυρο, συνεχίζοντας μέχρι το μείγμα να γίνει λείο και κρεμώδες.
4
Προσθέστε το μίγμα αλευριού στο μίγμα βουτύρου, 1/2 φλιτζάνι κάθε φορά, ανακατεύοντας καλά με μια ξύλινη κουτάλα μετά από κάθε προσθήκη. ρίχνουμε τα κομματάκια σοκολάτας.
5
με το κουταλάκι πιάνουμε μπουκιτσες από μίγμα και τα απλώνουμε στο ταψί 2-ίντσες χώρια. Ψήστε για 20-25 λεπτά ή μέχρι τα μπισκότα να ροδίσουν.

 

 

https://www.facebook.com/337495956328626/photos/a.346854262059462.76878.337495956328626/347546938656861/?type=1&theater

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *