Σοκολατένια μαλάκα και αφράτα cookies με βούτυρο φιστικιού και μέλι.
Νηστίσιμα, μαλακά cookies με βούτυρο φιστικιού, από την Κωνσταντίνα Βουλγαρίδου και το dairy-free!
Υλικά
- 1/2 κούπα βούτυρο φιστικιού (το βρίσκουμε εδώ)
- 4-5 κουτ. σούπας μέλι (το βρίσκουμε εδώ)
- 1 μικρό αυγό (το βρίσκουμε εδώ)
- 1 κουτ. σούπας κακάο (το βρίσκουμε εδώ)
- 1/4 κουτ. γλυκού μαγειρική σόδα (το βρίσκουμε εδώ)
- 1 τσιμπιά αλάτι (το βρίσκουμε εδώ)
Οδηγίες παρασκευής
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 βαθμούς.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μίγμα.
- Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί.
- Με ένα μεγάλο κουτάλι ρίχνουμε κουταλιές από το μίγμα στο ταψί αφήνοντας κενό μεταξύ των cookies.
- Ψήνουμε τα cookies στον φούρνο, στον αέρα, για 10 λεπτά.
- Βγάζουμε τα cookies από τον φούρνο και τα αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν και να σταθεροποιηθούν.
Σημειώσεις
Μπορούμε να παραλείψουμε το κακάο.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Πτι φουρ στιγμής χωρίς ζύμη, με 3 υλικά, από την Μαριφάνη Ξανθάκη!
Μπάρες σοκολάτας με φυστικοβούτυρο, από την Κατερίνα και το "Ζουμ στην Κανέλα"!
Μαλακά νηστίσιμα cookies, από την Σοφία Τσιώπου!
Σοκολασμένα vegan-νηστίσιμα μπισκοτάκια, από το Όλα Νηστίσιμα!
Νηστίσιμα Μπισκοτάκια σοκολάτα- πορτοκάλι από τις "Μαγειρικές Διαδρομές" !
Cheesecake με φυστικοβούτυρο, από την Δήμητρα και τον Λευτέρη του foodstates.gr!
Αφήστε μια απάντηση