Μπισκότα βουτύρου με τρία υλικά, από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και το dimitrisskarmoutsos.gr!
ΧΡΟΝΟΣ:
ΜΕΡΙΔΕΣ: 20-30
ΔΥΣΚΟΛΙΑ: 1
Υλικά
200 γρ. βούτυρο αλατισμένο, σε θερμοκρασία δωματίου
100 γρ. ζάχαρη
300γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, κοσκινισμένο
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Διαδικασία
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160ο C.
Στρώνουμε τη λαμαρίνα του φούρνου με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και αφήνουμε στην άκρη.
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη στη μεσαία ταχύτητα.
Ρίχνουμε σιγά-σιγά το αλεύρι και μόλις απορροφηθεί στο μείγμα σταματάμε το μίξερ.
Πλάθουμε με τα χέρια μας ώστε να φτιάξουμε μία μπάλα ζύμης.
Σε έναν καλά αλευρωμένο πάγκο εργασίας ανοίγουμε τη ζύμη σε πάχος 0,5εκ.-1εκ. και με κουπ πατ δίνουμε στα μπισκότα οποιοδήποτε σχήμα επιθυμούμε.
Τοποθετούμε τα μπισκότα ένα-ένα πάνω στη λαμαρίνα του φούρνου, που έχουμε στρώσει με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.
Τοποθετούμε τη λαμαρίνα στο ψυγείο για 15 λεπτά.
Βγάζουμε από το ψυγείο και αμέσως τοποθετούμε στο φούρνο και τα ψήνουμε για 15 περίπου λεπτά, μέχρι να αποκτήσουν ένα χρυσαφί χρώμα.
Μεταφέρουμε τα μπισκότα σε μια σχάρα για να κρυώσουν.
https://www.dimitrisskarmoutsos.gr/syntagi/2070/Mpiskota-voytyroy-me-tria-ylika
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Εύκολα σφολιατίνια με γέμιση ΜΟΝΟ ΜΕ 3 ΥΛΙΚΑ, από τον Βαλάντη Γραβάνη και το ionsweets.gr!
Εύκολα μπισκότα -χωρίς ψήσιμο- με nutella και φουντούκι, από την Ερμιόνη Τυλιπάκη και το "The one wi...
Τα πιο υγιεινά και εύκολα μπισκότα βρώμης, από την Βαγγελιώ Κασσαπάκη με διατροφική ανάλυση από τον ...
Ricciarelli, Ιταλικά μπισκότα αμυγδάλου σε ΚΕΤΟ εκδοχή (VIDEO), από την αγαπημένη Μika Kitrina και ...
Εύκολη μπουγάτσα με 3 υλικά, από το nutrischool!
Κέτο-Ταχινομπισκότα σε τρεις υφές, από την αγαπημένη Μίκα Κιτρίνα και το ketokitchenninja.com!
Αφήστε μια απάντηση