Η γεύση της απλά .. δεν υπάρχει !!!

 

ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ

Μπορείτε να φτιάξετε παντεσπάνι συνταγή εδώ http://koykoycook.gr/?p=5430

η να αγοράσετε έτοιμο (κακάο)

Αν φτιάξετε παντεσπάνι προσθέστε στο μείγμα μια κουταλιά της σούπας

Νεσκαφέ σκόνη(όχι κόκκους)

Αφήστε το να κρυώσει καλά και μετά κόψτε το.

Είναι καλύτερα να το φτιάξετε από την προηγούμενη μέρα.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ

1/2 φλιτζανιού τσαγιού δυνατό εσπρέσο η γαλλικό καφέ

1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη

Αφήνουμε να κρυώσει και μετά ποτίζουμε το παντεσπάνι μας.

 

 

ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ

 

9 φάκελοι Γκαρνί ζαχαροπλαστικής βανίλια γιώτης

5 φλυτζάνια κρέμα γάλακτος περίπου

50 γρ Νεσκαφέ περασμένο στο μούλτι(σκόνη)

2 γεμάτες κουταλιές σούπας ζάχαρη άχνη

2 κουταλιές της σούπας κακάο σκόνη άγλυκο Παυλίδη

Χτυπάμε τα γκαρνί με την κρέμα γάλακτος(αντί για γάλα) και προσθέτουμε το καφέ

την άχνη και το κακάο.

Με αυτό το μείγμα θα κάνουμε και την γέμιση και την επικάλυψη της τούρτας μας.

Ποτίζουμε το πρώτο παντεσπάνι και στρώνουμε την κρέμα.

Κάνουμε το ίδιο και για το δεύτερο.

Καλύπτουμε με σπάτουλα όλη την τούρτα μας και ισιώνουμε..

Αφήνουμε λίγη κρέμα για την διακόσμηση.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

φράουλες

νιφάδες κουβερτούρας

Βάζουμε στο κορνέ μύτη με βαθιά δόντια και κάνουμε ροζέτες σε απόσταση.

και κάνουμε άλλη μια γιρλάντα κρέμας γύρω γύρω.

Μπορούμε να την αφήσουμε σκέτη.

Να της βάλουμε νιφάδες σοκολάτας η φράουλες πλυμένες και σκουπισμένες.

Όπως και να την διακοσμήσετε η γεύση είναι εκπληκτική…

 

http://koykoycook.gr/?p=14309

 

 

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *