Σάντουιτς παγωτού Choco-banana με 3 υλικά, από την Ιωάννα Σταμούλου και το sweetly!
Εξωφρενικά νόστιμα σάντουιτς με παγωτό και μπισκότα που γίνονται πανεύκολα σε 3 λεπτά με 3 μόλις υλικά. Γιατί είναι κάποιες στιγμές που δεν κρατιέσαι και θέλεις το γλυκό σου εδώ και τώρα. Μάλιστα κάποιες φορές ο πήχης ανεβαίνει ψηλότερα και το γλυκό γίνεται παγωτό. Μα γίνονται τέτοια πράγματα; Γίνονται σε διαβεβαιώνω, με την προϋπόθεση πως έχεις τις μπανάνες κομμένες από πριν στην κατάψυξη. Έχουμε και λέμε λοιπόν…
Υλικά για 4 σάντουιτς
250γρ. μπανάνες καθαρισμένες και κομμένες σε ροδέλες (καθαρό βάρος)
100γρ. πραλίνα φουντουκιού έτοιμη από βαζάκι
8 μεγάλα cookies με κομματάκια σοκολάτας ή άλλα της επιλογής σας
Εκτέλεση
Αποβραδίς, ξεφλουδίζετε και κόβετε τις μπανάνες (2 περίπου) σε ροδέλες. Τις αραδιάζετε σε ταψάκι και τις αφήνετε στην κατάψυξη.
Την άλλη μέρα ρίχνετε τις μπανάνες στο multi, προσθέτετε την πραλίνα φουντουκιού και τις πολτοποιείτε.
Κάνετε με το μείγμα 4 σάντουιτς χρησιμοποιώντας 2 έτοιμα μεγάλα cookies για κάθε άτομο και μοιράζοντας το παγωτό ανάμεσά τους. Αν δεν σερβίρετε αμέσως τα σάντουιτς, τα αφήνετε στην κατάψυξη να περιμένουν λίγο.
Σημείωση: Αν δεν θέλετε να φτιάξετε σάντουιτς, απλώς σερβίρετε το παγωτό κατ’ ευθείαν σε μπολ. Η συγκεκριμένη δοσολογία φτάνει για 2 άτομα.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
https://sweetly.gr/2019/09/sandwitch-pagotou-choco-banana-me-3-ylika/?fb
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
"Μαύρισαν οι μπανάνες; Τέσσερις νόστιμες ιδέες για να μην τις πετάξετε", από το icookgreek.com!
Σοκολάτες γεμιστές με μπανάνα από την Αννα και το Chefoulis.gr !
Ice cream sandwich (VIDEO), από τον Γιώργο Τσούλη και το giorgostsoulis.com!
Sushi τορτίγιας με Nucrema ION, μπανάνα και ινδική καρύδα, από τον Μιχάλη Σαράβα και το ionsweets.gr...
Παγωτίνια μπανάνας με σοκολάτα ΜΟΝΟ ΜΕ 3 ΥΛΙΚΑ, από την Ιωάννα Σταμούλου και το olivemagazine.gr!
Σπιτικό παγωτό σάντουιτς, από την Δήμητρα, και τον Λευτέρη του foodstates.gr!
Αφήστε μια απάντηση