- Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά
- Χρόνος Μαγειρέματος: 20 λεπτά
- Συνολικός Χρόνος: 30 λεπτά
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 2 αυγά
- 200 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 40 ml ηλιέλαιο
- 40 ml ελαιόλαδο
- 100 ml γάλα
- 80 ml μέλι
- 40 γρ. τριμμένη σοκολάτα με μεγάλη περιεκτικότητα σε κακάο (70%+)
- 1 βανιλίνη
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
1.Μέσα σε ένα μπολ ρίχνουμε τα αυγά και χτυπάμε καλά.
2.Στη συνέχεια ρίχνουμε το ηλιέλαιο, το ελαιόλαδο, το γάλα και το μέλι. Ανακατεύουμε καλά.
3.Ρίχνουμε τα στερεά μας και ομογενοποιούμε το μείγμα.
4.Λαδώνουμε μία φόρμα για κέικ (με όποιο λάδι επιθυμούμε) , ρίχνουμε το μείγμα μας και ψήνουμε στους 170 βαθμούς, στον αέρα για περίπου 20-25 λεπτά.
Αφήστε μια απάντηση