Χριστουγεννιάτικο ginger cheesecake με μπισκότα “Digestive” ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ από την Υπατία Παπασταμάτη και το syntages.papadopoulou.gr!

ΥΛΙΚΑ
- 1 πακέτο μπισκότα “Digestive” ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
- 100γρ. βούτυρο λιωμένο
- 600γρ. τυρί κρέμα
- 75γρ. ζάχαρη άχνη
- Χυμό από 1 λεμόνι
- 50γρ. τριμμένο ginger
- 150γρ. στραγγιστό γιαούρτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο μούλτι, τα βάζουμε σε μία φόρμα, ρίχνουμε το βούτυρο και το μισό ginger και απλώνουμε το μείγμα σε όλο τον πάτο της φόρμας. Τοποθετούμε τη φόρμα στο ψυγείο για περίπου 30 λεπτά.
Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί με το άλλο μισό ginger.
Στρώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα πάνω στη βάση από μπισκότο και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.
Γαρνίρουμε την επιφάνεια του γλυκού με τριμμένη σοκολάτα.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Κόβουμε σε τριγωνικά κομμάτια και σερβίρουμε.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Κρητικό cheesecake, από τον Στέλιο Παρλιάρο!
Ελληνικό τσίζκεϊκ με σύκα, από τον Στέλιο Παρλιάρο!
Japanese cheese cake, από την Μπέττυ μας και το "Taste of life by Betty"!
Τιραμισού Cheesecake ψυγείου χωρίς αυγά (Video), από το sintayes.gr!
Εύκολο cheesecake χωρίς ζάχαρη, από την Αργυρώ μας και το diabeteslife.gr!
Cheesecake φιστίκι, από τον Γιώργο Τσούλη!

Αφήστε μια απάντηση