Χριστουγεννιάτικο ginger cheesecake με μπισκότα “Digestive” ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ από την Υπατία Παπασταμάτη και το syntages.papadopoulou.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

ΥΛΙΚΑ

  • 1 πακέτο μπισκότα “Digestive” ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
  • 100γρ. βούτυρο λιωμένο
  • 600γρ. τυρί κρέμα
  • 75γρ. ζάχαρη άχνη
  • Χυμό από 1 λεμόνι
  • 50γρ. τριμμένο ginger
  • 150γρ. στραγγιστό γιαούρτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

  1. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο μούλτι, τα βάζουμε σε μία φόρμα, ρίχνουμε το βούτυρο και το μισό ginger και απλώνουμε το μείγμα σε όλο τον πάτο της φόρμας. Τοποθετούμε τη φόρμα στο ψυγείο για περίπου 30 λεπτά.

  2. Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί με το άλλο μισό ginger.

  3. Στρώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα πάνω στη βάση από μπισκότο και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.

  4. Γαρνίρουμε την επιφάνεια του γλυκού με τριμμένη σοκολάτα.

    Eνημέρωση :

    Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

  5. Κόβουμε σε τριγωνικά κομμάτια και σερβίρουμε.

 

 

http://syntages.papadopoulou.gr/recipe/%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%BD%CE%B9%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-ginger-cheesecake-%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CF%8C%CF%84%CE%B1-digestiv/

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *