Χριστουγεννιάτικο ginger cheesecake με μπισκότα “Digestive” ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ από την Υπατία Παπασταμάτη και το syntages.papadopoulou.gr!
ΥΛΙΚΑ
- 1 πακέτο μπισκότα “Digestive” ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
- 100γρ. βούτυρο λιωμένο
- 600γρ. τυρί κρέμα
- 75γρ. ζάχαρη άχνη
- Χυμό από 1 λεμόνι
- 50γρ. τριμμένο ginger
- 150γρ. στραγγιστό γιαούρτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο μούλτι, τα βάζουμε σε μία φόρμα, ρίχνουμε το βούτυρο και το μισό ginger και απλώνουμε το μείγμα σε όλο τον πάτο της φόρμας. Τοποθετούμε τη φόρμα στο ψυγείο για περίπου 30 λεπτά.
Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί με το άλλο μισό ginger.
Στρώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα πάνω στη βάση από μπισκότο και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.
Γαρνίρουμε την επιφάνεια του γλυκού με τριμμένη σοκολάτα.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Κόβουμε σε τριγωνικά κομμάτια και σερβίρουμε.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Cheesecake λευκής σοκολάτας με μακαντέμια & καραμέλα, από τον Γιώργο Τσούλη!
Τιραμισού Cheesecake ψυγείου χωρίς αυγά (Video), από το sintayes.gr!
Cheesecake maltesers από την Μαριλού Μαντά και το "thinkdrops"!
Κορνέ με σπιτικό φύλλο και γέμιση cheesecake (VIDEO), από τους Χάρη και Μιχάλη Καρελάνη και το redmo...
Cheesecake με Nucrema ΙON, χωρίς ψήσιμο σε βαζάκι, από την Αριάδνη Πούλιου και το ionsweets.gr!
Cheesecake πορτοκάλι, από την αγαπημένη Ρένα Κώστογλου και το koykoycook.gr!
Αφήστε μια απάντηση