Παγωτό Cheesecake, από τo Morfat Creamy!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε και ήρθε η ώρα να φτιάξετε το πιο νόστιμο σπιτικό παγωτό και να το απολαύσετε με τους αγαπημένους σας!!! Φυσικά με το εγγυημένο αποτέλεσμα που σας προσφέρει το Morfat Creamy!!
Συνταγή παγωτό Cheesecake
Υλικά
• 1 συσκευασία ζαχαρούχο γάλα
• 1 Morfat Creamy (250γρ)
• 200 γραμ. τυρί κρέμα ψυγείου
• 500 γραμ. φράουλες
• 200 γραμ. μπισκότα τύπου digestive
• 2 κουταλιές βούτυρο
• 2 κουταλιές χυμό λεμόνι
Εκτέλεση
Βήμα 1
Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε το τυρί κρέμα μαζί με το Morfat Creamy και στη συνέχεια προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα μαζί με το χυμό λεμονιού μέχρι να γίνουν μία πηχτή κρέμα όλα τα υλικά μου.
Βήμα 2
Στο multi χτυπάμε τα μπισκότα μαζί με το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου μέχρι να γίνουν σαν βρεγμένη άμμος.
Βήμα 3
Πολτοποιούμε στο multi τη μισή ποσότητα φράουλες αφού φυσικά τις έχουμε πλύνει καλά προηγουμένως και προσθέτουμε τον πολτό στον κάδο του μίξερ με την κρέμα, ανακατεύοντας καλά.
Βήμα 4
Τις υπόλοιπες φράουλες τις κόβουμε κομματάκια και τις ρίχνουμε και αυτές στο μίξερ ανακατεύοντας με μία σπάτουλα.
Βήμα 5
Τέλος ρίχνουμε και το μείγμα των μπισκότων στο μίξερ και ανακατεύουμε με τη σπάτουλα για να ενωθούν καλά τα υλικά.
Βήμα 6
Μεταφέρουμε το μείγμα παγωτού σε κατάλληλο δοχείο και καταψύχουμε για τουλάχιστον 6 ώρες πριν καταναλώσουμε.
Μπορεί να είναι εικόνα επιδόρπιο
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *