Cheesecake γιαούρτι (Video), από τον Δημήτρη Τσολάκη και τα Μητσομαγειρέματα!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
  • Το πιο εύκολο cheesecake που κάνατε ποτέ!
  • Μερίδες: 15
  • Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά
  • Χρόνος Εκτέλεσης: 3 ώρες

 

  • Υλικά Συνταγής
  • 500γρ. γιαούρτι 5-10% λιπαρά.
  • 300γρ. μπισκότα (Digestive).
  • 150γρ. Βιτάμ.
  • 400 γρ. τυρί Φιλαδέλφεια.
  • 150γρ. άχνη ζάχαρη.
  • Μαρμελάδα ή γλυκό του κουταλιού βύσσινο.
  • Το ταψάκι έχει διάμετρο 25 εκατοστά.

 

 

https://youtu.be/ZCsVR7K5a8Q

 

 

Διαδικασία

Αρχικά θρυμματίζουμε τα μπισκότα, λιώνουμε το βούτυρο, τα ανακατεύουμε και δημιουργούμε την βάση για το cheesecake! Βάζουμε το ταψάκι στην κατάψυξη για 10 περίπου λεπτά μέχρι να ετοιμάσουμε την “κρέμα”…

Συνεχίζουμε, φτιάχνοντας τη “κρέμα” μας με το γιαούρτι, το Φιλαδέλφεια και την άχνη ζάχαρη. Προσοχή στο γιαούρτι που θα διαλέξουμε. Να είναι 5 με 10% λιπαρά. Αν θέλουμε πιο light, τότε μεγάλη προσοχή να μην είναι πολύ αραιό! Τα χτυπάμε όλα μαζί για περίπου 5 λεπτά και στην συνέχεια απλώνουμε το μείγμα πάνω στη παγωμένη βάση από τα μπισκότα… Βάζουμε το ταψί στην κατάψυξη για 2 με 3 ώρες!

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Όταν παγώσει, απλώνουμε την μαρμελάδα βύσσινο και το cheesecake γιαούρτι είναι έτοιμο!

Προσοχή!!! Αν επιλέξετε, γλυκό του κουταλιού βύσσινο, δεν θα αδειάσετε ολόκληρο το βαζάκι γιατί θα απορροφηθεί από το γιαούρτι και δεν θα είναι καθόλου εμφανίσιμο! Οπότε κόβετε το κομμάτι που θέλετε, βάζετε το γλυκό του κουταλιού βύσσινο και σερβίρετε…

Το cheesecake διατηρείται στο ψυγείο.

Καλή επιτυχία!!!

 

 

https://www.mitsomageiremata.gr/menu-sintagon/krema-santigi/cheesecake-yoghurt?fb

 

 

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *