Γρήγορο λεμονογλυκό, από τον Γιώργο Τσούλη!
ΜΕΡΙΔΕΣ 6
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 5Λ
ΑΝΑΜΟΝΗ 1Ω
ΕΚΤΕΛΕΣΗ 10Λ
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ 1/5
ΥΛΙΚΑ
Για τη βάση:
250 γρ. μπισκότα τύπου digestive
50 γρ. φιστίκια Αιγίνης
100 γρ. βούτυρο, λιωμένο
Για την κρέμα λεμονιού:
600 γρ. γιαούρτι, στραγγιστό
400 γρ. ζαχαρούχο γάλα
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι
Για το σερβίρισμα:
Ξύσμα ή φέτες λεμονιού
by Danai Petropoulou
ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ
#tsoulotip: Μπορούμε να απλώσουμε το μπισκότο σε μία στρογγυλή φόρμα για κέικ με αποσπώμενη βάση διαμέτρου 18 εκ., να ρίξουμε την κρέμα λεμονιού από πάνω και να σερβίρουμε έτσι το γλυκό.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Γιαουρτοζελέ λεμόνι, από την Ιωάννα Σταμούλου και το sweetly!
Cheese cake λεμόνι, από την καταπληκτική ‘Ελενα Χονδρογιάννη και το elenacooks.gr!
Μους λεμόνι ΜΟΝΟ ΜΕ 3 ΥΛΙΚΑ, από τον Γαβριήλ Νικολαίδη και τον Cool artisan!
Τούρτα παγωτό γιαούρτι με ροδάκινα από την Αργυρώ !
Γιαουρτογρανίτες από την Σταυρούλα Κρίκη, Διαιτολόγο - Διατροφολόγο, και το "Healthy Cooking"!
Γιαουρτογλυκό με 2 Υλικά (Video), από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη και το ionsweets.gr!
Αφήστε μια απάντηση