Οδηγίες
- Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν.
- Κοσκινίζουμε το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, το κακάο, τις βανίλιες και ανακατεύουμε να γίνει ζύμη.
- Την απλώνουμε σε 2 φόρμες 40×27 με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 10-15 λεπτά.
- Όταν κρυώσει το τρυπάμε καλά με ένα ξυλάκι και σιροπιάζουμε με το γάλα.
- Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνης σε κρύο νερό για 5 λεπτά να μαλακώσουν.
- Όταν είναι έτοιμα τα διαλύουμε σε 80 ml καυτό νερό μαζί με τον καφέ.
- Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.
- Προσθέτουμε το γιαούρτι, την άχνη, τις βανίλιες και ανακατεύουμε.
- Ρίχνουμε σιγά σιγά το κρύο μείγμα με τον καφέ και ενσωματώνουμε.
- Την απλώνουμε πάνω από το παντεσπάνι και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 ώρες.
Αφήστε μια απάντηση