Οδηγίες
- Σε μπεν μαρί λιώνουμε την σοκολάτα.
- Αναμειγνύουμε το στραγγιστό γιαούρτι με την πραλίνα.
- Ενσωαμτώνουμε την λιωμένη σοκολάτα.
- Κάνουμε μία στρώση από μπισκότα σε φόρμα 30×11 εκατοστά με αντικολλητικό χαρτί.
- Απλώνουμε το 1/4 την κρέμας και στρώνουμε.
- Καλύπτουμε με μπισκότα και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία.
- Συνολικά κάνουμε 4 στρώσεις από μπισκότα και 4 από κρέμα.
- Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 3 ώρες.
- Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε με λιωμένη πραλίνα και σπασμένα μπισκότα.
Αφήστε μια απάντηση