Οδηγίες

  1. Σε μπεν μαρί λιώνουμε την σοκολάτα.
  2. Αναμειγνύουμε το στραγγιστό γιαούρτι με την πραλίνα.
  3. Ενσωαμτώνουμε την λιωμένη σοκολάτα.
  4. Κάνουμε μία στρώση από μπισκότα σε φόρμα 30×11 εκατοστά με αντικολλητικό χαρτί.
  5. Απλώνουμε το 1/4 την κρέμας και στρώνουμε.
  6. Καλύπτουμε με μπισκότα και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία.
  7. Συνολικά κάνουμε 4 στρώσεις από μπισκότα και 4 από κρέμα.
  8. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 3 ώρες.
  9. Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε με λιωμένη πραλίνα και σπασμένα μπισκότα.