Οδηγίες
- Στο κρύο γάλα διαλύουμε την ζάχαρη, το αλεύρι και το νισεστέ.
- Όταν είναι έτοιμα τα βάζουμε σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι που να βράσουν.
- Όταν αρχίσουν να δημιουργούνται φουσκάλες κατεβάζουμε την κρέμα από την φωτιά, αρωματίζουμε με τις βανίλιες και το βούτυρο.
- Σε φόρμα 30×15 εκατοστά καλύπτουμε τον πάτο με αντικολλητικό χαρτί και κάνουμε μία στρώση από χλιαρή κρέμα.
- Τοποθετούμε τα ρολάκια και καλύπτουμε με την υπόλοιπη κρέμα.
- Σκεπάζουμε με μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για 12 ώρες.
- Ξεφορμάρουμε και απλώνουμε την σοκολάτα που έχουμε λιώσει μαζί με την κρέμα γάλακτος.
Αφήστε μια απάντηση