Οδηγίες
- Διαλύουμε το νισεστέ και το κακάο στο γάλα.
- Τα σουρώνουμε σε ένα κατσαρολάκι.
- Ενσωματώνουμε την κρυσταλλική στέβια και ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά να γίνουν κρέμα.
- Όταν είναι έτοιμη την κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με τις βανίλιες.
- Καλύπτουμε μία φόρμα 26 εκατοστών με μπισκότα (τον πάτο της και περιμετρικά).
- Τα υπόλοιπα μπισκότα τα βάζουμε στην κρέμα και ανακατεύουμε καλά.
- Την απλώνουμε στην φόρμα, καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε για 2-3 ώρες στο ψυγείο.
- Λιώνουμε την σοκολάτα και την κρέμα γάλακτος σε μπεν μαρί.
- Περιχύνουμε το γλυκό και βάζουμε στο ψυγείο ακόμα 1 ώρα πριν σερβίρουμε
Αφήστε μια απάντηση