Οδηγίες

  1. Διαλύουμε το νισεστέ και το κακάο στο γάλα.
  2. Τα σουρώνουμε σε ένα κατσαρολάκι.
  3. Ενσωματώνουμε την κρυσταλλική στέβια και ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά να γίνουν κρέμα.
  4. Όταν είναι έτοιμη την κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με τις βανίλιες.
  5. Καλύπτουμε μία φόρμα 26 εκατοστών με μπισκότα (τον πάτο της και περιμετρικά).
  6. Τα υπόλοιπα μπισκότα τα βάζουμε στην κρέμα και ανακατεύουμε καλά.
  7. Την απλώνουμε στην φόρμα, καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε για 2-3 ώρες στο ψυγείο.
  8. Λιώνουμε την σοκολάτα και την κρέμα γάλακτος σε μπεν μαρί.
  9. Περιχύνουμε το γλυκό και βάζουμε στο ψυγείο ακόμα 1 ώρα πριν σερβίρουμε