Μους λευκής σοκολάτας με γιαούρτι, από τον Πέτρο Συρίγο και το petros-syrigos.com!
Εύκολη σπιτική μους γιαουρτιού με λευκή σοκολάτα!
Προετοιμασία: 10 λεπτά
Μερίδες: 6
Συστατικά
- 250g μπισκότα της αρεσκείας σας
- 100g βούτυρο
- 500g στραγγιστό γιαούρτι
- 150g λευκή σοκολάτα
- 1 ξύσμα λεμόνι
- 3 φύλλα ζελατίνης
- 250g κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
Εκτέλεση
- Σπάμε τα μπισκότα και τα ενσωματώνουμε με το λιωμένο βούτυρο και τα μποιράζουμε σε μπολάκια για βάση.
- Βάζουμε τις ζελατίνες σε κρύο νερό.
- Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε παχύρευστη μορφή,προσθέτουμε το γιαούρτι και το ξύσμα και ανακατεύουμε.
- Λιώνουμε την λευκή σοκολάτα σε μικροκυμάτων σε μικρά κομμάτια για 3 λεπτά στα 300-360watt ή σε μπαίν μαρί αλλά όχι να ανεβάσει μεγάλη θερμοκρασία.
- Προσθέτουμε τη σοκολάτα στο μπόλ με το γιαούρτι και την κρέμα.
- Στύβουμε καλά τα φύλλα ζελατίνης και τα προσθέτουμε σε 1κ.τ.σ βραστό νερό για να διαλυθεί καλα και το προσθέτουμε όλο το υγρό στο μπολ.
- Βάζουμε πάνω από το μπισκότο στα ποτηράκια μας και βάζουμε ψυγείο για 2 ώρες.
- Σερβίρουμε με φρούτα ή μαρμελάδα της αρεσκείας μας.
Eνημέρωση: Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google. Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
https://petros-syrigos.com/mous-lefkis-sokolatas-me-giaourti/
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Μους μάνγκο ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ, από την Αργυρώ μας!
Εύκολη μους σοκολάτας μόνο ΜΕ 3 ΥΛΙΚΑ- 3 ingredients Easy chocolate mousse, by Akis and akispetretzi...
Φοντάν ινδοκάρυδου με drips λευκής σοκολάτας από το Koykoycook Blogspot!!!!!
Πανεύκολα και πεντανόστιμα γιαουρτοπαγωτίνια, από το sokolatomania.gr!
Μους σοκολάτας με αβοκάντο: η πιο βελούδινη και υγιεινή μους, από την Μάρω Σενετάκη και το olivemaga...
Μπισκότα γιαουρτιού με 4 υλικά (VIDEO), από την οικογένεια Καρελάνη και το foodaholics.gr!
Αφήστε μια απάντηση