Γρήγορη μοuς σοκολάτας, από τον Πέτρο Συρίγο!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Εύκολη σπιτική μους σοκολάτας!

 10 min Προετοιμασία
Μερίδες 6

 

Συστατικά

  • 165 g σοκολάτα κουβερτούρα
  • 2,5 g φύλλα ζελατίνης
  • 140 g γάλα
  • 250 g κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά

 

Εκτέλεση

  1. Λιώνουμε τη σοκολάτα είτε σε μπαίν μαρί είτε στον φούρνο μικροκυμάτων σκεπασμένη με μεμβράνη για 2 λεπτά.
  2. Βάζουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό.
  3. Ζεσταίνουμε το γάλα σε ένα κατσαρολάκι, αφαιρούμε απ΄ τη φωτιά και προσθέτουμε τη ζελατίνη που έχουμε στραγγίσει καλά, ανακατεύουμε.
  4. Ενσωματώνουμε το γάλα μέσα στη σοκολάτα ανακατεύοντας με ένα σύρμα σιγά σιγά, προσοχή να μην είναι πολύ ζεστή η σοκολάτα.
  5. Τέλος προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος που έχουμε χτυπήσει καλά σαν γιαούρτι και ενσωματώνουμε με τα υπόλοιπα υλικά. Βάζουμε ψυγείο και μετά από λίγο σερβίρουμε.

https://petros-syrigos.com/grigori-mous-sokolatas/

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *