Οδηγίες
- Αλέθουμε τα μπισκότα και τα δουλεύουμε μαζί με το λιωμένο βούτυρο.
- Τα απλώνουμε σε φόρμα 24 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί.
- Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
- Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί και ενσωματώνουμε την χλιαρή λιωμένη σοκολάτα.
- Απλώνουμε την μους πάνω από τα μπισκότα.
- Με τον ίδιο τρόπο κάνουμε και τις υπόλοιπες μους.
- Βάζουμε την μία μους πάνω από την άλλη και αφήνουμε στο ψυγείο για 6 ώρες.
- Διακοσμούμε με κακάο και σοκολάτες της επιλογής μας.
Αφήστε μια απάντηση