Οδηγίες

  1. Αλέθουμε τα μπισκότα και τα δουλεύουμε μαζί με το λιωμένο βούτυρο.
  2. Τα απλώνουμε σε φόρμα 24 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί.
  3. Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
  4. Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί και ενσωματώνουμε την χλιαρή λιωμένη σοκολάτα.
  5. Απλώνουμε την μους πάνω από τα μπισκότα.
  6. Με τον ίδιο τρόπο κάνουμε και τις υπόλοιπες μους.
  7. Βάζουμε την μία μους πάνω από την άλλη και αφήνουμε στο ψυγείο για 6 ώρες.
  8. Διακοσμούμε με κακάο και σοκολάτες της επιλογής μας.