Έτσι, σκέφτηκα να προσαρμόσω το Marcel να γίνεται χωρίς σοκολάτα. Και εγώ αγαπώ τα καβουρντισμένα φουντούκια!
Έτσι, βγήκε αυτή η συνταγή.
Είναι το ίδιο μείγμα και για το παντεσπάνι και για τη mousse, όπως και το Marcel.
Λέω 10 μερίδες, αλλά άνετα βγάζει και 12! Και τα μάκρος; Φοβερά και αυτά!
Αφήστε το κομμάτι που θα φάτε 15 λεπτά έξω από το ψυγείο για να γίνει βελούδινη η mousse. Έχει ΠΟΛΥ λίπος και χάνει το εφέ αυτό όταν είναι παγωμένη η τούρτα!
Μην φοβηθείτε το αλάτι, αυτό κάνει όλη τη διαφορά!
Αφήστε μια απάντηση