Οδηγίες

  1. Στο κρύο γάλα διαλύουμε τα αυγά, το νισεστέ και το κακάο.
  2. Τα σουρώνουμε σε ένα κατσαρολάκι, τα βάζουμε σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι που να γίνουν κρέμα.
  3. Όταν είναι έτοιμη την κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με τις βανίλιες.
  4. Σε φόρμα 28×20 εκατοστά καλύπτουμε τον πάτο με αντικολλητικό χαρτί.
  5. Περνάμε τα σαβαγιάρ από γάλα και τα τοποθετούμε στην φόρμα.
  6. Ανάμεσα από τα σαβαγιάρ βάζουμε όρθια τα πτι μπερ.
  7. Όταν η φόρμα γεμίσει απλώνουμε την χλιαρή κρέμα και στρώνουμε.
  8. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 ώρες να σφίξει.
  9. Προαιρετικά σερβίρουμε με αμύγδαλο φιλέ.