Οδηγίες

  1. Αναμειγνύουμε το γάλα με το νισεστέ και το κακάο.

  2. Τα βάζουμε σε μία κατσαρόλα αφού το σουρώσουμε.

  3. Προσθέτουμε την ζάχαρη και ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να γίνει κρέμα.

  4. Την κατεβάζουμε από την φωτιά, αρωματίζουμε με τις βανίλιες και προσθέτουμε την σοκολάτα.

  5. Αναμειγνύουμε τα θρυμματισμένα μπισκότα με την λιωμένο βούτυρο και το γάλα.

  6. Τα απλώνουμε σε φόρμα 28×18 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί.

  7. Τοποθετούμε την κρέμα, σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 6 ώρες

  8. Σερβίρουμε όταν σταθεροποιηθεί με σαντιγί και κακάο.