Cheesecake με μπισκότα σοκολάτας και Morfat Creamy, από την Morfat!







Υλικά:
Για 9-10 μερίδες
Για την βάση:
75 γρ. βούτυρο (2,5 κ.σ.)
150 γρ. μπισκότα σοκολάτας (2 φλυτζ. τσαγιού)
Για την κρέμα:
1 Morfat Creamy (250 γρ.)
1 κρέμα ζαχ/κής Βανίλια (130 γρ.)
400 γρ. γάλα (2 φλυτζ. τσαγιού)
1 συσκευασία τυρί κρέμα (300 γρ.)
1 κ.γ. κανέλα (7 γρ.)
2 κ.σ. λικέρ σοκολάτας
Για γαρνίρισμα:
30 γρ. μπισκότα σοκολάτας
Εκτέλεση:
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Βάση: Λιώνετε το βούτυρο, ρίχνετε το μπισκότο τριμμένο και ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά. Απλώνετε με κουτάλι το μείγμα σας σε ταψί 30 x 40cm.
Κρέμα: Χτυπάμε το Morfat Creamy, την κρέμα ζαχ/κής, το γάλα, το τυρί κρέμα, την κανέλα και το λικέρ όλα μαζί για 7-10’ στην δυνατή ταχύτητα. Απλώνετε την κρέμα πάνω από την σοκολατένια βάση. Γαρνίρετε με τριμμένο μπισκότο και πασπαλίζετε με κακάο.











Αφήστε μια απάντηση