Cheesecake με μπισκότα σοκολάτας και Morfat Creamy, από την Morfat!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Φτιάξτε μια μοναδική και εύκολη παραλλαγή του cheesecake με μπισκότα σοκολάτας και την πλούσια κρέμα του Morfat Creamy!

Υλικά:
Για 9-10 μερίδες
Για την βάση:
75 γρ. βούτυρο (2,5 κ.σ.)
150 γρ. μπισκότα σοκολάτας (2 φλυτζ. τσαγιού)

Για την κρέμα:
1 Morfat Creamy (250 γρ.)
1 κρέμα ζαχ/κής Βανίλια (130 γρ.)
400 γρ. γάλα (2 φλυτζ. τσαγιού)
1 συσκευασία τυρί κρέμα (300 γρ.)
1 κ.γ. κανέλα (7 γρ.)
2 κ.σ. λικέρ σοκολάτας

Για γαρνίρισμα:
30 γρ. μπισκότα σοκολάτας

Εκτέλεση:

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Βάση: Λιώνετε το βούτυρο, ρίχνετε το μπισκότο τριμμένο και ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά. Απλώνετε με κουτάλι το μείγμα σας σε ταψί 30 x 40cm.

Κρέμα: Χτυπάμε το Morfat Creamy, την κρέμα ζαχ/κής, το γάλα, το τυρί κρέμα, την κανέλα και το λικέρ όλα μαζί για 7-10’ στην δυνατή ταχύτητα. Απλώνετε την κρέμα πάνω από την σοκολατένια βάση. Γαρνίρετε με τριμμένο μπισκότο και πασπαλίζετε με κακάο.

https://www.facebook.com/MorfatCreamy/photos/a.928798037202395/4311858265563005/
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *