Cheesecake με ανανά by “L”, από την αγαπημένη Ελευθερία Μπούτζα και το “Μαγειρεύοντας με την L”!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δροσερό και light!
Υλικά
1 πακέτο μπισκότα digestive χωρίς ζάχαρη
80 γρ φυτικο βούτυρο
400 γρ τυρί κρέμα χαμηλών λιπαρών
1 κουτί φυτική σαντιγί
2 ζελέ με γεύση ανανά
1 κονσέρβα ανανά σε φυσικό χυμό
γλυκο κουταλιού κεράσι
Eκτέλεση
Λιώνουμε το βούτυρο και μαζί με τα μπισκότα τα βαζουμε στο μίξερ και αφού ανακατευτούν τα βάζουμε σε μια φόρμα κουμπωτή και τα στρώνουμε καλα. Ετοιμάζουμε το ζελέ όπως λέει η συσκευασία και αφήνουμε λίγο να κρυώσει. Χτυπάμε στο μίξερ τη φυτική σαντιγί να αφρατεψει ,ρίχνουμε το τυρί και το φυσικό χυμό από τη κονσέρβα ανανά. Αφού ομογενοποιηθουν τα στρώνουμε πάνω από το μίγμα μπισκότου και βαζουμε στο ψυγείο το γλυκο για μια ώρα. Βγάζουμε από το ψυγείο το γλυκό στρώνουμε τις φέτες ανανά ,τοποθετούμε ένα κεράσι από το γλυκο κουταλιού στο κέντρο του κάθε ανανά και ρίχνουμε σιγά σιγά με τη βοήθεια κουτάλας το κρυωμένο ζελέ. Ξαναβάζουμε στο ψυγείο να παγώσει καλά τουλάχιστον δυο με τρεις ώρες πριν το σερβίρουμε .
Καλή επιτυχία ❤
Μπορεί να είναι εικόνα φρούτο

 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *