Σε ένα μεγάλο μούλτι, βάζουμε όλα μας τα υλικά, εκτός της κουβερτούρας και ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα.
Στη συνέχεια, κάνουμε τρουφάκια στο μέγεθος που επιθυμούμε και τα ακουμπάμε σε πιάτο που έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί.
Τοποθετούμε στο ψυγείο για 20 λεπτά.
Αμέσως μετά, σε ένα μπεν μαρί, λιώνουμε τα 100 γρ. από την κουβερτούρα μας.
Μόλις λιώσει η κουβερτούρα, την κατεβάζουμε από το μπεν μαρι και προσθέτουμε τα υπόλοιπα 25 γρ. ανακατεύοντας καλά μέχρι να λιώσει.
Όταν περάσουν τα είκοσι λεπτά στο ψυγείο και τα τρουφάκια μας είναι έτοιμα, τα βουτάμε, με την βοήθεια 2 πιρουνιών, στην λιωμένη κουβερτούρα και τα ακουμπάμε σε αντικολλητικό χαρτί, μέχρι να παγώσει η κουβερτούρα.
Αφήστε μια απάντηση